IMPORTANT: Comenzile plasate în perioada 30 aprilie - 6 mai vor fi procesate și expediate începând cu 7 mai, în ordinea primirii acestora. Vă dorim Sărbători fericite!
Ficțiune
< Ficțiune
Crimă la Oxford
Citește sample

Crimă la Oxford

Autor: Ruth Ware

Nr. de pagini: 560

ISBN: 978-606-40-2066-6


Formate disponibile:

 

59.00 RON 44.25 RON

Titlu original: The It Girl
Limba originală: engleză
Traducere de Monica Vlad
Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape
Anul apariției: 2023


Recenzii:
Bestseller NEW YORK TIMES

E minunat de întunecată și creează dependență — e favorita mea dintre cărțile lui Ruth Ware." – Lucy Foley

April Clarke-Cliveden a fost prima persoană pe care Hannah Jones a cunoscut-o la Oxford.
Plină de viață, genială, uneori răutăcioasă și o adevărată mondenă, o atrage rapid pe Hannah pe orbita ei strălucitoare. În primul trimestru, își formează un grup de prieteni devotați și inseparabili — Will, Hugh, Ryan și Emily. Însă până la sfârșitul anului, April e moartă.
Zece ani mai târziu, Hannah și Will așteaptă primul lor copil, iar John Neville, bărbatul condamnat pentru uciderea lui April și fost portar la Oxford, moare în închisoare. Ușurată că poate lăsa trecutul în urmă, Hannah își vede întreaga lume dată peste cap când află despre noi dovezi, potrivit cărora Neville ar putea fi nevinovat.
Când reia legătura cu vechii prieteni și pătrunde mai adânc în misterul morții lui April, își dă seama că toți cei pe care credea că-i cunoaște au câte ceva de ascuns… inclusiv o crimă.

"Excepțional (…) demonstrează enormul talent al lui Ruth Ware." – Publishers Weekly

"Entertainment de mare clasă, de la una dintre maestrele moderne ale genului mystery." – Library Journal

"Atâtea prietenii imperfecte, atâtea distrageri promițătoare… Paginile parcă se întorc singure." – People Magazine

"Ca de obicei la Ware, romanul e bine construit — decorul, personajele și dialogul sunt toate atrăgătoare (…) Plăcut și ușor de citit." – Kirkus Reviews

Ruth Ware (n. 1977) a crescut în Sussex, pe coasta de sud a Angliei. Înainte să se apuce de scris, a avut meserii dintre cele mai diverse: chelneriță, librăreasă, profesoară de engleză și PR manager. Romanul ei de debut, Într-o pădure întunecată, a fost publicat în peste 40 de țări și a devenit bestseller New York Times și Sunday Times. A fost nominalizat la British Book Industry Awards, secțiunea debut, și urmează să fie ecranizat de New Line Cinema.
Drepturile de ecranizare pentru televiziune ale celui de-al doilea roman, Jocul minciunii, au fost achiziționate de Entertainment One în parteneriat cu Gotham Group, iar Femeia din cabina 10 a devenit bestseller Sunday Times și New York Times, drepturile de ecranizare fiind achiziționate de CBS Films.
La Editura Trei au apărut romanele Într-o pădure întunecată, Jocul minciunii, Femeia din cabina 10, Moartea doamnei Westaway, Unul câte unul și Ușa ferecată.
O puteţi urmări pe www.ruthware.com sau pe Twitter (@RuthWareWriter).
   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA