Ficțiune
< Ficțiune
Ultimul copil
Citește sample

Ultimul copil

Autor: John Hart

Nr. de pagini: 576

ISBN: 978-606-40-1831-1


Formate disponibile:

 

59.00 RON 50.15 RON

Titlu original: The Last Child
Limba originală: engleză
Traducere de Mihaela Apetrei
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă
Anul apariției: 2023


Edgar Award pentru cel mai bun roman

Bestseller New York Times

"Cu aluzii din Salinger și Dickens, este un roman tulburător care te prinde și nu-ți mai dă drumul." – Daily Mail

La 13 ani, Johnny Merrimon avea o viață perfectă — o casă primitoare, părinți care-l iubeau și pe Alyssa, sora lui geamănă. Nu știa ce înseamnă să pierzi ceva până în ziua în care a dispărut Alyssa. După un an, Johnny este izolat și singur. Doar el mai este convins că Alyssa trăiește — deși nu poate explica pe deplin de ce. Hotărât s-o găsească, riscă totul ca să exploreze partea întunecată a orașului. E o căutare disperată, dar Johnny nu e chiar singur: nici detectivul Clyde Hunt n-a încetat s-o caute pe Alyssa și are o slăbiciune pentru băiat, pe care încearcă să-l protejeze.

APOI DISPARE ÎNCĂ UN COPIL…
Johnny pornește împreună cu singurul lui prieten către un loc uitat, cu o lungă istorie violentă. Acolo întâlnesc un uriaș, un evadat pornit în propria aventură tragică. Ce află de la el va zdruncina tot ce crede Johnny despre soarta surorii lui; îi va duce într-un alt loc îndepărtat, către un adevăr care-i va pune la grea încercare pe ambii băieți.

"Hart scrie din nou un roman elegant, care-ți rămâne în minte, memorabil. Eroii lui au o profunzime emoțională pe care rareori o au personajele acestui gen literar, iar proza expresivă plină de grație scoate poveștile sale din granițele genului și le aduce pe tărâmul Literaturii, cu majusculă. O lectură obligatorie pentru cititori pasionați de orice gen literar." – Booklist

"Ultimul copil este cu adevărat o carte rară, atât de impresionante sunt forța și grandoarea talentului de povestitor al lui Hart." – Book Reporter

"Hart e un povestitor extraordinar, care nu respectă nicio formulă sau stil similar, în afară de calitatea superioară a prozei." – Detriut Free Press

John Hart a scris șase bestselleruri New York Times — The King of Lies, Down River, The Last Child, Iron House, Redemption Road și The Hush. Singurul autor care a câștigat Edgar Award pentru cel mai bun roman pentru două cărți consecutive, a mai obținut și Barry Award, Southern Independent Bookseller's Award for Fiction, Ian Fleming Steel Dagger Award, Southern Book Prize și North Carolina Award for Literature.
Romanele lui au fost traduse în 30 de limbi și sunt disponibile în mai mult de 70 de țări. Fost avocat și agent de bursă, John Hart locuiește la o fermă din Virginia, unde își scrie romanele.
Poate fi urmărit pe www.johnhartfiction.com.
   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA