Ficțiune
< Ficțiune
Soare în miez de noapte
Citește sample

Soare în miez de noapte

Autor: Jo Nesbø

Nr. de pagini: 208

ISBN: 978-606-400-521-2


Formate disponibile:

 

39.00 RON 33.15 RON

Titlul original: Mere Blod
Limba originală: norvegiană
Traducere de: Bogdan Perdivară
Anul apariţiei: 2019

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Al doilea volum al seriei Olav Johansen

Jon, ucigaș plătit, a făcut o mare greșeală: l-a trădat pe cel mai notoriu interlop din Oslo — Pescarul. Acum, s-a ascuns de el într-un colț izolat al Norvegiei, sperând să-și găsească refugiu în sânul unei secte dintr-un oraș de munte atât de nordic, încât soarele nu apune niciodată.

Adăpostit într-o cabană în sălbăticie, Jon primește ajutor de la Lea, o mamă greu încercată, și de la Knut, tânărul ei fiu. Dar deși Lea îi face rost de o pușcă, iar Knut îi aduce provizii, soarele nocturn îl duce încetul cu încetul în pragul nebuniei.
Iar oamenii trimiși de Pescar să-l asasineze sunt tot mai aproape. Mai există speranță pentru Jon, cel care nu le lăsa nicio șansă victimelor lui?

"O poveste convingătoare despre înfrângerea, disperarea și salvarea unui om care se pierde în sălbăticie — unde sfârșește prin a se găsi pe sine." – The New York Times Book Review

"Amatorilor de senzații tari cu siguranță le vor plăcea primele pagini din acest thriller existențial al lui Nesbø. O explorare captivantă a iubirii, credinței și răscumpărării." – Richmond Times – Dispatch

"Un roman palpitant, scris de un adevărat virtuoz al thrillerului." – Los Angeles Times

Jo Nesbø (n. 1960) este muzician, compozitor și economist, precum și unul dintre cei mai apreciați autori de romane polițiste din întreaga lume. A îmbogățit genul crime, adăugându-i noi dimensiuni stilistice și psihologice, precum și o înțelegere profundă asupra vieții într-o lume modernă, globalizată. În 2008, scriitorul a înființat Fundația Harry Hole, pentru combaterea analfabetismului din țările în curs de dezvoltare.

Romanele lui au fost traduse în 50 de limbi, s-au vândut în 40 de milioane de exemplare și au fost recompensate cu numeroase premii internaționale, printre care The Riverton Prize, CWA International Dagger Award, The Glass Key Award.

Jo Nesbø este autorul mai multor romane de sine stătătoare, al celebrei serii Harry Hole, precum și al seriei pentru copii Doktor Proktor. După al șaptelea roman al seriei Harry Hole, Snømannen, a fost realizat filmul Omul de zăpadă, cu Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg și Val Kilmer în rolurile principale. Romanul său Hodejegerne a stat la baza filmului Vânătorii de capete, lansat în 2011.

De același autor, la Editura Trei au mai apărut romanele Fiul, Liliacul și Sânge pe zăpadă.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA