Ficțiune
< Ficțiune
Într-o zi mă voi întoarce la tine
Citește sample

Într-o zi mă voi întoarce la tine

Autor: Agnès Martin-Lugand

Nr. de pagini: 304

ISBN: 978-606-40-1215-9


Formate disponibile:

 

45.00 RON 38.25 RON

Titlul original: La Datcha
Limba originală: franceză
Traducere de: Liliana Urian
Anul apariţiei: 2021

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


De la autoarea fenomenului internaţional Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea

Roman recompensat cu Premiul „Les Petits Mots des Libraires" 2021


În timpul peregrinărilor ei prin Franța, Hermine, o tânără dezorientată, obosită de viață, ajunge întâmplător în însoritul Provence, unde i se propune să lucreze la un hotel. Fata acceptă fără prea mare tragere de inimă și descoperă că hotelul cu pricina este de fapt o proprietate impozantă, plină de viață, ce poartă un nume rusesc: Dacea.
Jo și Mașa, stăpânii acestui loc magic, devin în scurt timp familia pe care Hermine n-a avut-o niciodată, oferindu-i dragostea și sprijinul după care a tânjit mereu.
Douăzeci de ani mai târziu, Hermine este o femeie împlinită, cu doi copii minunați și care s-a dedicat trup și suflet administrării acestei proprietăți de vis. Însă moartea fulgerătoare a lui Jo, devenit o legendă a locului, va zgudui din temelii tot ceea ce Hermine și familia sa adoptivă au construit împreună. Secrete dureroase ies la iveală și Hermine va fi pusă în fața celei mai dificile alegeri din viața ei…

„O poveste înduioșătoare despre rănile copilăriei, despre doliu și renaștere." – Le Parisien

„Cel mai recent roman al lui Agnès-Martin Lugand ne arată cât de neașteptată este viața și cum, uneori, fericirea și durerea te pot copleși în același timp." – Actualitté

„Agnès-Martin Lugand scrie cu nespusă înțelegere atât despre reușitele, cât și despre eșecurile noastre." – Le Parisien Week-End

„Citind romanele celebrei autoare franceze, pătrunzi într-o lume aparte, călătorești în ținuturi îndepărtate și te îndrăgostești de personajele pe care le creează. Toate cărțile ei au o putere hipnotică, iar Într-o zi, mă voi întoarce la tine cu atât mai mult." – Pretty Little Books

După ce a profesat ca psiholog timp de șase ani, Agnès Martin Lugand s-a dedicat scrisului, publicându-și primul roman, Oamenii fericiți citesc și beau cafea, în regim propriu, pe plat-forma Kindle Amazon, în decembrie 2012. Remarcată rapid de bloggerii atenți la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională. Astfel, romanul său a cunoscut un succes uriaș nu doar în Franţa, ci în întreaga lume, drepturile de ecranizare fiind achiziționate de o casă de producție de la Hollywood.
Agnès Martin Lugand se numără printre primii zece cei mai de succes autori francezi: cărțile ei s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume și au fost traduse în 35 de limbi.
La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut: Oamenii fericiți citesc și beau cafea, Viața e ușoară, nu-ți face griji, Îmi pare rău, sunt așteptată…, Fericirea îmi scapă printre degete, Încă aud muzica noastră în gând, Lumina unui nou început, Ceea ce nu poate fi ascuns și Găsește puterea să mergi mai departe.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA