Ficțiune
< Ficțiune
Personal

Personal

Autor: Lee Child

Nr. de pagini: 464

ISBN: 978-606-719-322-0


49.00 RON 41.65 RON

Titlul original: Personal
Limba originală: engleză
Traducere de: Constantin Dumitru-Palcus
Anul apariţiei: 2015

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Un nou thriller din seria Jack Reacher

Jack Reacher e un singuratic. Fost poliţist militar, acum duce o existenţă nomadă, fără niciun scop. Însă CIA şi Departamentul de Stat american îl contactează. Cineva a încercat să-l împuşte pe preşedintele Franţei. Un singur om ar fi putut s-o facă. Şi numai Reacher poate da de urma lui.

Alături de partenera sa, agenta Casey Nice, Reacher începe o cursă ce străbate Atlanticul şi ajunge la Paris şi Londra. Miza n-a fost niciodată mai mare – pentru că, de data asta, e vorba de o chestiune strict personală.

Suspansul din seria Jack Reacher pare desprins din filmele lui Hitchcock. -- Independent

Lee Child revine în forţă: ritm alert, dialoguri inteligente, atenţia extraordinară la detaliu. -- Daily Mail

Lunetişti. Gangsteri. Moduri ingenioase de a ucide. Femei puternice. Metropole şi oraşe mici. Arme. Cafea. Un nou roman, o nouă combinaţie. Un set limitat de factori. E greu să nu te repeţi. Dar Lee Child nu se poate opri acum. Nu are cum să se oprească. Prea mulţi depind de un singur om: Jack Reacher. -- The Guardian

„L-am lovit din nou, cu o directă scurtă de dreapta, o lovitură colosală, care ar fi rupt un copac tânăr sau ar fi omorât un catâr pe loc. Una dintre cele mai tari trei lovituri trase de mine de când mă ştiam, iar asta spunea ceva. A suferit toate efectele meca­nice corespunzătoare. Forţa loviturii l-a făcut să se aplece violent în spate şi a scos un icnet când şocul a ajuns la spatele plămânilor, s-a împleticit şi piciorul i-a înţepenit. Dar n-a căzut, ţipând de durere, cum ar fi fost de aşteptat. Un om normal ar fi intrat în comă. Fiecare organ intern te arde, ai un milion de cuţite înfipte în spate, respiraţia îţi e prea îngreunată ca să mai ţipi."

Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) a urmat acelaşi liceu unde a studiat şi J.R.R. Tolkien şi apoi a făcut studii în Drept la Sheffield. După facultate a intrat în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani.
Killing Floor (Capcana Margrave), prima carte din seria Jack Reacher (ajunsă la 20 de titluri), s-a bucurat de un succes uriaş încă de la apariţie. Personajul lui Lee Child este un fost ofiţer din poliţia militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră ţara având slujbe dintre cele mai ciudate şi investigând cazuri dubioase şi complicate. Versiunea cinematografică a seriei, Jack Reacher, a fost lansată în decembrie 2012, avându-l pe Tom Cruise în rolul principal.
La Editura Trei, de acelaşi autor, au mai apărut Urmărit şi Să nu te întorci niciodată!.

   
   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA