Ficțiune
< Ficțiune
Nadia
Citește sample

Nadia

Autor: Elisabeth Norebäck

Nr. de pagini: 288

ISBN: 978-606-40-1457-3


Formate disponibile:

 

49.00 RON 41.65 RON

Titlul original: Nadia
Limba originală: suedeză
Traducere de: Ioana‑Andreea Mureșan
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă
Anul apariţiei: 2022"De autoarea bestsellerului Spune-mi că ești a mea"


A avut totul și a pierdut totul.
A fost Raza Soarelui și acum este un monstru.


Un thriller psihologic electrizant, semnat de noul star al genului noir suedez


Fiica unei cunoscute cântărețe, Linda Andersson își însoțește cu regularitate mama pe scenă și lumea o adoră.
Peste ani, copilul-minune se căsătorește cu Simon, însă într-un moment dificil descoperă că acesta o înșală. Când Simon e găsit într-o baltă de sânge, ea e acuzată de crimă pasională și condamnată la închisoare pe viață.
Toată lumea e convinsă că este vinovată și ajunge chiar și ea să se îndoiască de propria nevinovăție. Ca să supraviețuiască în cea mai periculoasă închisoare pentru femei din Suedia, se străduiește să-și uite trecutul, până când se petrece ceva neașteptat, care-i trezește amintirile.
Și atunci pornește, din celula sa, pe urmele adevăratului asasin al soțului ei.

„Norebäck își confirmă talentul cu acest roman polițist dens și incredibil de bine închegat." – DAGENSNYHETER

„Cititorul este prins încă de la prima pagină a acestei povești care reconstituie faptele ca un puzzle, între proces, închisoare și noaptea când totul a luat-o razna. Un thriller psihologic cu un deznodământ care-ți taie suflarea." – AFTONBLADET

„Dacă ar exista o scară Richter a thrillerului, acesta ar avea cel puțin magnitudinea 9. Și dacă ar exista un barometru pentru pulsul meu în timpul lecturii, ar indica furtună. Scoate scântei, te lasă fără suflu, iar imaginile îți rămân multă vreme întipărite în memorie." – VÄNGÅVANS

Elisabeth Norebäck (n. 1979) este o scriitoare suedeză al cărei roman de debut, Spune-mi că ești a mea (Editura Trei, 2020), a fost tradus în peste 35 de țări. Este o mare devoratoare de thrillere și adoră serialele polițiste. Are un master în inginerie de la Institutul Regal de Tehnologie, iar în prezent locuiește la Stockholm, împreună cu soțul și cei trei copii.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA