IMPORTANT: Comenzile plasate în perioada 30 aprilie - 6 mai vor fi procesate și expediate începând cu 7 mai, în ordinea primirii acestora. Vă dorim Sărbători fericite!
Ficțiune
< Ficțiune
Când vin străinii
Citește sample

Când vin străinii

Autor: Ivar Leon Menger

Nr. de pagini: 256

ISBN: 978-606-40-1968-4


Formate disponibile:

 

49.00 RON 36.75 RON

Titlu original: Als das Böse kam
Limba originală: germană
Traducere de Laura Karsch
Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape
Anul apariției: 2023


Recenzii:
„Scriu povești care merg la inimă. Până când o fac să stea în loc." – Ivar Leon Menger

Iuno trăiește, din copilărie, în izolare totală, în adâncul pădurilor din Țara de Nord, pe o insuliță, împreună cu părinții și fratele ei, Boy.
Își petrec timpul pescuind, făcând plăcinte și jucând duminica jocuri de societate. Dar trăiesc într-o frică permanentă. Fiindcă pe celălalt mal pândește pericolul: Străinii sunt pe urmele lor. Vor să se răzbune pentru ceva ce, chipurile, le făcuse odinioară tatăl. Și nu vor să-l ucidă doar pe el. Străinii vor să nimicească întreaga familie. Dar tata a săpat un adăpost secret. Acolo se pot simți în siguranță. Deocamdată…
Rareori s-a insinuat răul într-un mod atât de perfid idilic ca în acest roman de debut: un thriller grandios, emoționant.

"Leon Menger reușește să dea totul, punând în scenă o piesă captivantă pe o insulă." – Wiener Journal

"Un roman de debut genial, salutat în egală măsură de critici și de cititori." – Kronberger Bote

"Autorul știe cum să construiască tensiunea și să ajungă la punctul culminant." – Ego Trip

"Menger a reușit să scrie o carte cu ritm alert și un suspans bine construit, cu răsturnări de situație rapide și un limbaj clar și simplu." – Passauer Neue Presse

IVAR LEON MENGER, născut în 1973 la Darmstadt, este autorul și regizorul mai multor serii de teatru radiofonic. „Monster 1983" și „Ghostbox" se numără printre producțiile cele mai de succes din Germania. În calitate de copywriter și graphic designer și-a descoperit curând dragostea pentru film, care-i caracterizează toate poveștile. Când vin Străinii este romanul lui de debut și a fost urmat de Angst (2023).
Poate fi urmărit la www.ivarleonmenger.de.
   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA