IMPORTANT: În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022 depozitul nostru este închis. Comenzile vor fi procesate din 5 decembrie, în ordinea sosirii. Având în vedere volumul ridicat de comenzi din această perioadă, livrarea poate dura mai mult decât termenul obișnuit, de 3-5 lucrătoare.
Cărți la 10 lei
< Cărți la 10 lei
Trei secunde

Trei secunde

Autor: Anders Roslund

Nr. de pagini: 680

ISBN: 978-973-707-816-2


Produsul nu este disponibil momentan

Titlul original: Tre Sekunder
Publicată de: Anders Roslund & Börge Hellström 2009. Ediţia în limba română s-a publicat prin acord cu Salomonsson Agency, Suedia.
Limba originală: suedeză
Traducere de: Gabriella Eftimie
Anul apariţiei: 2013

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Piet Hoffman, un agent ultrasecret al poliţiei suedeze, se confruntă cu cea mai periculoasă misiune din viaţa sa: trebuie să se infiltreze ca prizonier într-o închisoare de maximă securitate.
Având numele de cod „Paula", Piet e ales să coordoneze planul mafiei poloneze de a prelua controlul distribuţiei de droguri în închisorile din Suedia.
Însă atunci când o tranzacţie de droguri în care e implicat Hoffman se termină cu moartea altui poliţist sub acoperire, ancheta crimei îi revine inspectorului Ewert Grens, un om hotărât să găsească ucigaşul.
Determinarea sa nu numai că ameninţă să dezvăluie adevărata identitate a lui Hoffman, ci şi delicte mult mai grave din sistemul de justiţie suedez.
Există oameni cu influenţă care ar face orice ca să-l împiedice pe Grens să descopere adevărul.
Întunecat, plin de suspans şi mai captivant decât orice thriller de la cinema, Trei secunde este cel mai recent roman al autorilor Anders Roslund şi Börge Hellström – noii maeştri ai genului poliţist suedez.

Trei secunde evocă o lume abjectă a trădării şi a violenţei, în care nu poţi avea încredere în nimeni şi unde şi cel mai valoros agent poate fi pus pe „linie moartă".
Firul narativ complex, stilul vizual şi o intrigă ingenioasă fac din Trei secunde un succesor de seamă al romanelor lui Stieg Larsson şi Henning Mankell. -- bookmarks magazine

Roslund, un fost jurnalist, şi Hellström, un fost deţinut, au creat un thriller fascinant care descrie aproape literal o invazie a Suediei de către mafioţi din Europa de Est, aliaţi cu foşti agenţi din poliţia secretă. Frica lui Piet de a nu fi descoperit sau trădat şi sentimentul copleşitor de vinovăţie faţă de soţia sa cresc tensiunea cu fiecare pagină. -- Booklist

Trei secunde e un roman despre infractorii vremurilor noastre şi despre cele două autorităţi – Poliţia şi Direcţia Penitenciarelor – care îi înfruntă şi care sunt responsabile pentru ei.
Un roman înseamnă şi libertate pentru scriitori.
Fapte şi ficţiune.
La un loc.

Roslund & Hellström este formula sub care semnează împreună cei doi scriitori suedezi de romane poliţiste: jurnalistul Anders Roslund, născut în 1961 şi Börge Hellström, născut în 1957, un cunoscut analist al sistemului infracţional din Suedia. În ultimii zece ani, Roslund a lucrat ca reporter de ştiri, jurnalist cultural şi editor pentru Rapport News. Hellström este un fost deţinut şi unul dintre fondatorii KRIS (Kriminellas Revansch i Samhället), o organizaţie care luptă pentru prevenirea infracţionalităţii.
La Editura Trei a mai apărut şi romanul Răzbunarea lui Finnigan semnat de Roslund & Hellström.

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA