Cărți la 10 lei
< Cărți la 10 lei
Renegaţii

Renegaţii

Autor: Yrsa Sigurdardóttir

Nr. de pagini: 392

ISBN: 978-606-719-531-6


Produsul nu este disponibil momentan

Titlu original: Kuldi
Limba originală: islandeză
Traducere de: Mihaela Apetrei
Anul apariţiei: 2015

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Aldís lucrează la un centru pentru delincvenţi juvenili din zona rurală a Islandei. E martora unei întâmplări tulburătoare în toiul nopţii; curând după aceea, doi băieţi de la centru sunt găsiţi morţi.

Decenii mai târziu, Odinn, tată singur, cercetează un presupus abuz care ar fi avut loc la centru; îl înlocuieşte pe colegul său însărcinat cu investigaţia şi care a murit în condiţii misterioase.

Totuşi, cu cât află mai multe, cu atât Odinn simte că evenimentele din anii şaptezeci au legătură cu accidentul ce a dus la moartea soţiei sale.

Oare moartea ei ascunde ceva mult mai înfricoşător?

"Suspansul este aproape insuportabil… Nu e uşor să scrii o poveste de groază, dar Renegaţii e mai profundă decât Îmi amintesc de tine." - Frettabladid

"O intrigă foarte bine construită. Un regal pentru iubitorii de tensiune maximă." – Morgunbladid

Yrsa Sigurdardóttir este autoarea islandeză a celebrei serii având-o drept eroină pe avocata Thóra Gudmundsdóttir şi a altor câtorva thrillere. Şi-a făcut debutul în literatura poliţistă în 2005, cu romanul Þriðja táknið (Ultimele ritualuri), primul din seria Thóra Gudmundsdóttir, iar cărţile ei au fost traduse în peste 30 de limbi.
Al doilea roman al seriei, Suflete damnate, s-a aflat pe lista scurtă la Shamus Award în 2010. În 2011, romanul său horror, Îmi amintesc de tine, a primit Icelandic Crime Fiction Award şi a fost nominalizat la The Glass Key.
Potrivit Times Literary Supplement, Yrsa Sigurdardóttir „este unul dintre cei mai rafinaţi scriitori de romane poliţiste din lume".
La Editura Trei, de aceeaşi autoare, au apărut: Cenuşă şi pulbere, Suflete damnate şi Îmi amintesc de tine.

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA