Cărți la 10 lei
< Cărți la 10 lei
America dezgolită de la brâu în jos 1

America dezgolită de la brâu în jos 1

Autor: Raluca Feher

Nr. de pagini: 392

ISBN: 978-606-719-470-8


10.00 RON

Data publicarii: noiembrie 2015

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape


Cel mai intens și mai amuzant jurnal de călătorie citit anul acesta.

Eliberează un copywriter și lasă-l să ajungă până la capătul lumii (literalmente) și vei obține în schimb un turbion de imagini, experiențe și metafore. Raluca Feher bifează conștiincios toate obiectivele turistice, pe care le privește însă printr-o lentiă îngăduitor-ironică, atentă să găsească mereu unghiurile neconvenționale care să-i particularizeze povestea și personajele și care s-o facă de neuitat. Vlad Petreanu

Raluca Feher este o exploratoare curioasă, călătoare printre vorbe și povești, fost jurnalist de investigații și corespondent de război, actual director de creație și strategie de comunicare la firma Feher&Asociații. Atunci când nu lucrează pentru promovarea unor branduri românești, citește, gătește, face yoga, își caută prin dulapuri pisica, se uiită la filme cu supereroi, călătorește și scrie. A publicat la Editura Trei volumele America dezgolită de la brâu în jos I și II, Splendidul loc al fericirii supreme și romanele Să nu râzi :(( și Te iubesc dar nu pe tine. În prezent locuiește în Spania, lângă cel mai vechi oraș al Europei Occidentale, Cadiz.
Printre zoomuri, apucă cu greu să scrie la cea de-a treia carte de călătorii și cel de-al treilea roman. Și mult mai rar pe blogul ei feher.live.

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA