Eveniment

Bucuria lecturii

Data: 2005-03-21

La 2 aprilie, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii şi Tineret, prilej pentru a aduce în atenţia tuturor problemele stimulării lecturii şi promovării cărţii în rândul celor mai mici categorii de cititori.
Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii şi Tineret este marcată printr-un complex de programe şi manifestări pe care Secţia Naţională IBBY România le organizează cu sprijinul Ministerului Culturii şi Cultelor, Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Comisiei Naţionale UNESCO şi Federaţiei Internaţionale a Comunităţilor Educative în şcoli, biblioteci publice, palate ale copiilor etc.
În Bucureşti cu ajutorul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti se afla în plină desfăşurare competiţia „Bucuria lecturii", la care participă peste 3 000 de elevi din 120 de clase.
Editura Trei este activ implicată în acest proiect, participând la reuniunile cu profesorii şi elevii şi oferind pachete de cărţi pentru bibliotecile unora dintre şcolile participante.

Sursa: Redacţia Editura TREI < inapoi

| EVENIMENTE |

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA