Libraria noastră virtuală oferă posibilitate de comandă on-line cu plata prin card bancar sau prin ramburs, la ridicarea coletului de la poştă cu livrare la orice adresă de pe teritoriul României.

Vă invităm să parcurgeţi oferta noastră şi să selectaţi cărţile dorite, aşezându-le în coşul dvs. virtual de cumpărături. Pentru a efectua cumpărături pe situl nostru, trebuie să completaţi formularul de comandă. Pentru aceasta, în prealabil, este posibil să trebuiască să activaţi şi să acceptaţi opţiunile de cookies ale browser-ului dvs. Comandarea cărţilor se face prin apăsarea butonului "Adaugă în coş" prezent în dreptul fiecărei cărţi.
După adăugarea în coş a cărţilor dorite, se vizualizează comanda prin apăsarea linkului Coş de cumpărături. Vi se va afişa conţinutul coşului şi vi se vor cere confirmări asupra cărţilor comandate şi cantităţilor solicitate. Puteţi continua cumpărăturile apăsând butonul Continuă cumpărăturile (caz în care vă direcţionăm prima dată către lista completă de cărţi din toate domeniile din care puteţi alege şi pune mai departe în coş) sau puteţi finaliza comanda. Prin confirmarea comenzii (butonul Finalizez comanda), veţi arăta că sunteţi integral de acord cu toate condiţiile stipulate în comanda dvs. (produse, cantităţi). Taxele se vor aplica la pasul următor.

Vă rugăm să alegeţi o modalitate de livrare. Dacă alegeţi poşta română, comanda dvs. va fi înregistrată şi trimisă la poştă urmând a primi coletul cu plata ramburs la oficiul poştal de care aparţineţi în aproximativ 10 zile lucrătoare. Poşta română trebuie să vă înştiinţeze printr-un aviz trimis la adresa dvs. Dacă nu ridicaţi coletul în termen de 10 zile, acesta se va întoarce la noi. Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, taxele poştale cu Poşta română sunt achitate de Editură.

Pentru cei care doresc o livrare expeditivă există şi opţiunea de Curierat rapid, la un preţ competitiv şi cu livrare în 48 de ore lucrătoare de la înregistrarea comenzii. Dacă optaţi pentru această modalitate de livrare, în mod obligatoriu trebuie să vă treceţi în formularul de comandă un telefon valid, unde veţi fi contactaţi de agenţii de curierat pentru a vă comunica ora la care vor ajunge la dvs. Plata o veţi face la livrare. Pentru livrări în Bucureşti este opţiune separată, cu un preţ mai mic.

În fine, după alegerea modalităţii de livrare, puteţi alege cum plătiţi. Fie ramburs, fie prin card bancar. În cel din urmă caz va trebui să completaţi cu atenţie toate rubricile cerute de partenerii noştri pentru plata cu cardul. În cazul în care apar probleme legate de comandă nu ezitaţi să ne contactaţi.