Eveniment

Pascal Bruckner se întâlnește cu cititorii din România!

Data: 2011-07-19

Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se întâlnește cu cititorii din România, miercuri 27 iulie, ora 18.00, în Librăria Cărtureşti Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent volumul al său - Paradoxul iubirii – publicat de Editura Trei.
Alături de autor vor fi prezenți regizorul Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu și directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Mărculescu.

În cadrul vizitei sale în România, Pascal Bruckner va participa și la lansarea ediției chioșc împreună cu Gazeta sporturilor a bestseller-lui Luni de fiere.

De asemenea, autorul francez va fi prezent la premiera spectacolului – lectură Paradoxul iubirii cu: Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob și Vitalie Bichir. Dramatizarea și regia: Chris Simion.


Despre carte:
Paradoxul iubirii este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variaţiile paradoxale la care este supusă iubirea în călătoria pe care o face între erotism şi căsătorie. Putem vorbi, se pare, de progres în ceea ce priveşte condiţia femeii, condiţiile de muncă sau condiţiile de sănătate ale oamenilor. Dar nu şi atunci când vorbim despre sentimente şi pasiuni.
E o mare dilemă, pe care o trăim astăzi, întreţinută de dorinţa de a ne bucura în iubire atât de pasiune, cât şi de independenţă.
Istoria nu a găsit soluţie la suferinţa din dragoste.

Despre autor:
Pascal Bruckner este binecunoscutul autor al mai multor romane, dintre care bestsellerul Luni de fiere, precum şi a numeroase cărţi de eseu: Euforia perpetuă, Mizeria prosperităţii, Tirania penitenţei sau Noua dezordine amoroasă, scrisă împreună cu Alain Finkielkraut. Toate aceste cărţi au apărut la Editura Trei.

Vă invităm la un dialog spumos și incitant cu Pascal Bruckner în cadrul intim-cultural asigurat de Librăria Cărturești Verona.


Sursa: Redactia Editurii Trei < inapoi

| EVENIMENTE |

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA