Lansarea volumului AM ALES SA FIU "NIMENI" de Sever Dron

Data: 2013-04-18

VA INVITAM LA LANSAREA VOLUMULUI

Am ales să fiu "nimeni". Memoriile unui tenismen

DE SEVER DRON


Grupul Editorial Trei si Libraria Bastilia va invita la lansarea volumului Am ales sa fiu "NIMENI". Memoriile unui tenismen de Sever Dron, marti 23 aprilie 2013, ora 19.00. Alaturi de autor se vor afla: Andreea Raducanu, campioana mondiala si olimpica la gimnastica, Cristian Topescu, comentator sportiv, Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, si Magdalena Marculescu, director editorial.

PASCAL BRUCKNER lanseaza la Bucuresti UN NOU ROMAN DUPA 7 ANI!

Data: 2013-03-27

Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania, joi 4 aprilie 2013, ora 18.00, in Libraria Carturesti-Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent roman al sau - Casa Ingerilor - publicat de Editura Trei.

Alaturi de Pascal Bruckner vor fi prezenti criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

Saptamana PSI pentru parinti: 11-17 februarie, 2013

Data: 2013-02-07

Intre 11 si 17 februarie, Editura Trei si Librariile Carturesti ti-au pregatit o editie speciala a Saptamanii Psi. Parinti si bunici, educatori si psihologi sunt asteptati in sapte orase universitare, la o discutie cu specialisti in psihologia copilului si adolescentului.

Saptămâna Psi, ediția de toamnă: Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, București

Data: 2012-11-02

Saptamana PSI, editia de toamna, anunta noile trenduri din stiinta sufletului.
De pe 5 pana pe 10 noiembrie, Editura Trei si librariile Carturesti din 5 orase universitare va invita la discutii despre vis si terapie, despre personalitate si credinta, despre erotism si psihologie feminina. Va asteptam cu samovarul fierbinte si cu reduceri de 25% la toate titlurile de psihologie ale Editurii Trei.

Lansare de carte în prezenţa autorului

Data: 2012-10-03
Editura Trei și Parentime vă invită joi, 4 octombrie, ora 18.00, în librăria Cărturești -Verona, la evenimentul de lansare a cărții: Rețete de jocuri.

| EVENIMENTE |

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA