Cărți la 10 lei
< Cărți la 10 lei
Casa
Citește sample

Casa

Autor: Emma Becker

Nr. de pagini: 352

ISBN: 978-606-401-100-8


10.00 RON

Titlul original: La Maison
Limba originală: franceză
Traducere de: Claudiu Constantinescu
Anul apariţiei: 2021

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape


Premiul Blù Jean-Marc Roberts 2019
Premiul studenților France Culture-Télérama 2019
Nominalizat la Premiul Renaudot și Premiul Flore 2019

Despre o experiență unică și despre adevărul din mijlocul unei lumiinterzise.
Un melanj între Viața sexuală a Catherinei M. și Casa plăcerilor, celebrul film al lui Bertrand Bonello, romanul Emmei Becker este o experiență literară fascinantă și provocatoare.
La 23 de ani, cu două cărți de succes, Emma Becker se hotărăște să lucreze timp de un an într-un bordel din Berlin, pentru a scrie – din interior – despre o experiență unică și despre adevărul din mijlocul unei lumi interzise. „Am vrut să aflu în mod direct ce-i face prostituția femeii, cum îi transformă trupul și sufletul." A sfârșit prin a sta doi ani și jumătate în universul promiscuității. De ce? „Pentru că m-am simțit bine acolo. Dacă nu s-ar fi închis, probabil că n-aș mai fi plecat niciodată…"
Dintr-o încăpere în alta, de la o fată la alta, Casa ne poartă într-o călătorie a simțurilor și a revelațiilor despre natura umană.

„Emma Becker descrie cu precizie intimitatea caldă și promiscuitatea incitantă a unui bordel berlinez în care a ales să trăiască." - Le Point

„O carte incomodă, superb scrisă, cu un limbaj provocator, o carte ce sfidează clișeele, totodată nemiloasă și tandră cu ființa umană." - Biba

Emma Becker s-a născut în 1988, în Hauts-de-Seine. A studiat literatura la Université de la Sorbonne Nouvelle. Este autoarea romanelor Mr. (2011) și Alice (2015). În prezent, locuiește la Berlin.

„Întotdeauna am crezut că scriu despre bărbați. Până când mi-am dat seama că nu scriu decât despre femei. Despre mine însămi, de fapt."
Emma Becker


   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA