Cărți la 10 lei
< Cărți la 10 lei
Mâna de pe zid
Citește sample

Mâna de pe zid

Autor: Maureen Johnson

Nr. de pagini: 368

ISBN: 978-606-40-1015-5


10.00 RON

Titlul original: The Hand on the Wall
Limba originală: engleză
Traducere de: Camelia Ghioc



Anul apariţiei: 2021

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Bestseller New York Times și USA Today
Al treilea volum din seria Stivie Bell


Academia Ellingham pare să fie blestemată. Acum au mai murit trei oameni, toți victime aflate la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Și toate s-au întâmplat exact în momentul celui mai mare triumf al lui Stevie…
Pentru că ea știe cine este Maestrul Minciunilor. A rezolvat enigma. Cel mai mare mister al secolului. Sau cel puțin așa crede ea. Stevie e sigură că toate evenimentele se leagă între ele. Morțile din prezent. Morțile din trecut. Alice Ellingham și David Eastman, ambii dispăruți.
Apoi se produce un nou accident, Vermontul este amenințat de o furtună puternică, iar Academia este evacuată. Iar Stevie rămâne pe munte să înfrunte furtuna — și un ucigaș.

„Un final perfect pentru o serie captivantă." - YA Books Central

„De-a lungul unui roman polițist cu urzeală complicată și ritm alert, Johnson demonstrează cum poate apropierea de avere și putere să modeleze și să deformeze caracterul cuiva, fie cu intenții bune, fie rele. Talentele și pasiunile neobișnuite ale personajelor secundare completează abilitățile de detectiv ale lui Stevie (…) Un final pe deplin mulțumitor, în stil Poirot, pentru seria lui Johnson." – Kirkus Rreviews

„Ultimul volum al trilogiei este amuzant și satisfăcător, o adevărată încântare pentru amatorii de romane mystery, fie că sunt adolescenți, fie că sunt adulți." - School Library Journal

„Cititorii vor fi nerăbdători să știe cum se încheie seria, dar își vor dori să nu se termine cartea. Debordând de intrigi, reflecții și profunzimi, Mâna de pe zid este un mystery al momentului prezent, dar care va dăinui." – San Francisco Bookreviews

Maureen Johnson, născută în 1973 la Philadelphia, este autoare de bestselleruri New York Times și USA Today. Printre romanele ei se numără The Key to the Golden Firebird, The Name of the Star și seriile Stevie Bell, Shades of London și Suite Scarlett. Cărțile ei s-au vândut în zeci de milioane de exemplare și au fost traduse în peste 40 de limbi.
Are un master în scriere creativă la Universitatea Columbia și a lucrat ca scenaristă pentru EA Games. În prezent, locuiește la New York și poate fi găsită pe www.maureenjohnsonbooks.com sau pe Twitter, la @maureenjohnson.
La Editura Trei au mai apărut Maestrul minciunilor și Silueta de pe scară, semnate de Maureen Johnson, și Fulgi de iubire, scris de Maureen Johnson împreună cu John Green și Lauren Myracle.

   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA