Ficțiune
< Ficțiune
Găsește puterea să mergi mai departe
Citește sample

Găsește puterea să mergi mai departe

Autor: Agnès Martin-Lugand

Nr. de pagini: 288

ISBN: 978-606-40-0959-3


Formate disponibile:

 

39.00 RON 33.15 RON

Titlul original: Nos résiliences
Limba originală: franceză
Traducere de: Ela Negreanu

Anul apariţiei: 2020

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Recenzii:

De la autoarea fenomenului internaţional Oamenii fericiți citesc și beau cafea

Nu încetam să-mi pun această întrebare de când plecasem de la spital. Oare viața ne-a fost dată peste cap în mod iremediabil? Nu va mai fi niciodată ca înainte? Ce ciudată, această separare între înainte și după! Viața dinainte de accident și viața de după accident – clar diferite una de alta. Deși totul se întâmplase recent și ne lipsea perspectiva oferită de trecerea timpului, simțeam deja că pierduserăm ceva. Ceva esențial. Nu reușeam să spun exact ce anume. Eram într-o ceață totală. Nu vedeam nimic în viitor. Nicio speranță. Nimic. Doar vid. O umbră plana de acum asupra vieții noastre, în casa noastră. Și îmi era teamă. Însă trebuia să controlez această teamă, s-o înăbuș, s-o îndepărtez, nu-mi permiteam să mă las înghițită de ea…

"Scrisul lui Agnès Martin Lugand este o forță descătușată." - Le Parisien

„O scriitoare care reuşeşte ca nimeni alta să transforme cotidianul în roman." - L’Agathois

„Talentul lui Lugand este incontestabil, romanele ei vădind o profundă cunoaştere a subtilităţilor sufletului omenesc." - Le Figaro

După ce a profesat ca psiholog timp de șase ani, Agnès Martin Lugand s-a dedicat scrisului, publicându și primul roman, Oamenii fericiți citesc și beau cafea, în regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, în decembrie 2012. Remarcată rapid de bloggerii atenți la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională. Astfel, romanul său a cunoscut un succes uriaș nu doar în Franţa, ci în întreaga lume, drepturile de ecranizare fiind achiziționate de o casă de producție de la Hollywood.
Agnès Martin Lugand se numără printre primii zece cei mai de succes autori francezi: cărțile ei s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume și au fost traduse în 35 de limbi.
La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut: Oamenii fericiți citesc și beau cafea, Viața e ușoară, nu ți face griji, Îmi pare rău, sunt așteptată…, Fericirea îmi scapă printre degete, Încă aud muzica noastră în gând, Lumina unui nou început şi Ceea ce nu poate fi ascuns.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA