Ficțiune
< Ficțiune
Fata din gheață

Fata din gheață

Autor: Robert Bryndza

Nr. de pagini: 432

ISBN: 978-606-400-406-2


Produsul nu este disponibil momentan

Titlul original: The Girl in the Ice
Limba originală: engleză
Traducere de: Lidia Grădinaru
Anul apariţiei: 2018

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Primul volum din seria Erika Foster

Un tânăr descoperă cadavrul unei femei sub un strat gros de gheață dintr-un lac aflat într-un parc londonez. Inspector-șef Erika Foster este chemată să conducă investigația pentru găsirea criminalului.
Victima, o fată frumoasă și bogată, părea să ducă existența perfectă. Însă în cursul anchetei, Erika își dă seama că există legături între crima aceasta și uciderea a trei prostituate, toate găsite strangulate, cu mâinile legate și aruncate în apele din jurul Londrei. Ce secrete întunecate ascunde fata din gheață? În timp ce se luptă cu demonii interiori, dar și cu un criminal mai periculos decât a întâlnit vreodată, Erika Foster trebuie să rezolve cazul ca să își salveze cariera.

"Un thriller palpitant, plin de adrenalină!" - The Book Addicted Boy

"Unul dintre cele mai dramatice, tensionate și convingătoare thrillere pe care le-am citit vreodată." - Bookaholic Confessions

"O lectură obligatorie pentru toți pasionații de enigme." - By The Letter Book Reviews

"Te ține cu sufletul la gură și, când crezi că ai dezlegat misterul, finalul te ia complet prin surprindere." - Book Lover Cat Lady

"Nenumărate răsturnări de situație… Rămâi fascinat până la ultima pagină. Dă dependență!" - The Book Review Café

Robert Bryndza este autorul seriei de mare succes despre inspectorul-șef Erika Foster.
Romanul Fata din gheață s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare în doi ani de la lansare, iar cărțile din seria Erika Foster au fost traduse în 27 de limbi.

Robert Bryndza a mai publicat și o serie bestseller de cărți romantice amuzante.
Înainte de a deveni scriitor a fost actor, iar una dintre primele sale slujbe a fost la Muzeul London Dungeon, unde îi plăcea să se costumeze și să sperie turiștii. Este de origine britanică și trăiește în Slovacia alături de partenerul său și cei doi câini maltezi ai lor.

   
   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA