Cărți la 10 lei
< Cărți la 10 lei
Aliați în slujba dreptății

Aliați în slujba dreptății

Autor: Brandon Sanderson

Nr. de pagini: 376

ISBN: 978-606-400-304-1


Produsul nu este disponibil momentan

Titlul original: The Alloy of Law
Limba originală: engleză
Traducere de: Alina Simuț
Anul apariţiei: 2017

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Volumul al patrulea al seriei Născuți în ceață

Au trecut trei sute de ani. Scadrial este acum în pragul modernităţii, are căi ferate care dublează transportul pe canale, iluminat public electric și înalţă primele structuri de zgârie-nori. Kelsier, Vin, Elend, Sazed, Spook și ceilalţi au devenit repere istorice sau religioase. În ciuda spectaculosului progres tehnologic, vechile arte magice ale allomanţiei și ferochimiei continuă să joace un rol important în această lume renăscută. Iar Waxillium Ladrian are de înfruntat multe obstacole ca să dezlege misterul răpirii unor femei allomante, dar și dispariţia unor resurse importante.

„Saga lui Sanderson are personaje complexe și o intrigă fascinantă, punând întrebări serioase despre loialitate, credinţă și responsabilitate." - Publishers Weekly

Brandon Sanderson (n. 1975) a obţinut masteratul în Creative Writing la Universitatea Brigham Young, pe când făcea parte din redacţia Leading Edge, revista semiprofesionistă de ficţiune speculativă a universităţii. A debutat în 2005 cu romanul Elantris. Sanderson a fost ales pentru a scrie volumul final din seria Roata timpului după moartea lui Robert Jordan. Este laureat al premiilor David Gemmel Legend (2011 și 2015) pentru roman fantasy și Hugo (2013) pentru nuvela Sufletul împăratului (apărută în limba română în anul 2015). Aliaţi în slujba dreptăţii este laureatul din 2013 al Premiului Imaginales.
La Editura Trei au apărut primele trei volume ale seriei Născuţi din ceaţă: Ultimul Imperiu, Fântâna Înălţării, Eroul Evurilor.
Pentru mai multe informaţii despre autor și cărţile sale vizitaţi brandonsanderson.com.

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA