Dezvoltare personală
< Dezvoltare personală
Ce să faci când... mintea ţi se blochează. Ghid pentru copiii care se confruntă cu TOC (Tulburarea obsesiv-compulsivă)

Ce să faci când... mintea ţi se blochează. Ghid pentru copiii care se confruntă cu TOC (Tulburarea obsesiv-compulsivă)

Autor: Dr. Dawn Huebner, Bonnie Matthews

Nr. de pagini: 96

ISBN: 978-606-719-667-2


45.00 RON 38.25 RON

Titlul original: What to Do When Your Brain Gets Stuck
Publicat de Asociaţia Americană de Psihologie
Limba originală: engleză
Traducere de: Luminița Gavrilă
Anul apariţiei: 2016
Format: 215 x 280 mm, paperback


Ştiai că oamenii au nişte sortatoare în creier care împiedică acumularea gândurilor inutile? Uneori aceste sortatoare se zăpăcesc şi mintea se aglomerează de gânduri care îi deranjează foarte mult pe copii. Dacă ţi s-a întâmplat şi ţie, dacă nu reuşeşti să te simţi în siguranţă sau sigur pe tine deoarece ţi s-au fixat în minte anumite gânduri, această carte este pentru tine.

Ghidul Ce să faci când mintea ţi se blochează îi ajută pe copii şi părinţi să trateze tulburarea obsesiv-compulsivă, orientându-se după tehnicile cognitiv-comportamentale. Această carte interactivă îi transformă pe copii în detectivi capabili să recunoască şi să răspundă mai adecvat la capcanele TOC. Cu ajutorul unor exemple ilustrative, activităţi atractive şi instrucţiuni pas cu pas, copiii învaţă să dobândească abilităţile necesare pentru a se elibera de gândurile şi impulsurile încăpăţânate ale TOC şi pentru a duce o viaţă mai fericită. Ghidul de faţă este un instrument util şi complet pentru a-i învăţa, motiva şi stimula pe copii în eforturile lor de a se schimba.

Dr. DAWN HUEBNER este psiholog clinician în Exeter, New Hampshire, specializată în tratarea copiilor şi a părinţilor lor.

Desenele pline de fantezie ale lui Bonnie Matthews apar în numeroase cărţi şi reviste pentru copii. Ea locuieşte în Baltimore.

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA